Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

pakk lehttainast (kasutasin Rimi oma)
värskelt riivitud parmesani juustu
1 muna
jahu
paprikapulbrit
kuivatatud basiilikut
soola

Eelsoojenda ahi 225 kraadini.

Laota ülessulanud lehttainas kergelt jahuga kaetud tööpinnale. Puista veidi jahu ka pealmisele poolele ja rulli lehttainas õhemaks. Klopi väikses kausis lahti 1 muna ning pintselda lehttaigna pealmine pool munaga kokku.

Riivi taignale peale parmesani juustu, puista peale paprikapulbrit, basiilikut ja soola. Rulli tainarulliga kergelt üks kord üle taina, et juust ja maitseained taina sisse vajutada.

Lõika tainas 1 cm laiusteks ribadeks. Kui kasutad mingit muud lehttainast, vaata, et ribad liiga pikad ei saaks, umbes 15-20 cm on hea pikkus.

Keeruta ribad käte vahel kruvisarnaseks ja pane küpsetuspaberiga ahjuplaadile. Vajuta kleepuvad taina otsad paberi külge, et keerud välja ei läheks.

Jäta ahju umbes 10 minutiks või kuni pulgad on õhulised ja juustuga pool pruunikas ja krõbe.

Maitseainete osas lase oma fantaasial lennata, ka võid muud riivitud juustu lisaks parmesanile peale puistata.

minu versioon sellest retseptist

Advertisements

%d bloggers like this: