Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom


1 spl oliiviõli
2 keskmist suvikõrvitsat, tükeldatud
2 keskmist paprikat, tükeldatud
2 küüslauguküünt, peenelt hakitud
1/2 tl soola
1/2 tl jahvatatud musta pipart
1/3 tassi jahu
700 ml piima
770 g marinara kastet
1 740 g lasanjenuudleid (mida pole vaja keeta)
1 1/2 cups tassi mozzarella juustu, rebitud juppideks
1/2 tassi riivitud parmesani juustu

Eelsoojenda ahi 200 kraadini. Määri ahjunõu (33 x 20 cm) rasvainega.

Kuumuta pannil õli ning prae zucchini ja paprika pehmeks, umbes 8 minutit. Lisa küüslauk ja prae veel 2 minutit. Maitsesta 1/4 tl soola ja pipraga. Võta segu kuumuselt ära.

Sega potis kokku piim, jahu ja ülejäänud sool ja pipar, kuni segu on ühtlane. Kuumuta keskmisel kuumusel pidevalt segades, kuni kaste hakkab keema, keera kuumus maha ja kuumuta veel 3 minutit, või kuni kaste on paks. Sega 2 tassi kastet köögiviljade hulka.

Määri 1/2 tassi marinara kastet ahjunõu põhja. aseta peale 3 nuudlit. Laota peale pool köögiviljasegust ning lisa 3 nuudlit. Pane 1 tass marinara kastet peale ja puista 3/4 tassi mozzarellast peale. Lisa uuesti 3 nuudlit, ülejäänud köögiviljad ja ülejäänud 3 nuudlit. Peale vala järele jäänud marinara kaste, valge kaste, 1/4 tassi mozzarellat ja parmesani.

Küpseta ahjus 35-40 minutit. Lase 10 minutit enne serveerimist jahtuda.

Advertisements

%d bloggers like this: