Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

Neli kanafileed

Sidruni ja mündi vinegreti jaoks:

2/3 tassi (160ml) oliiviõli
ühe sidruni riivitud koor
2/3 cup (160ml)  värskelt pressitud sidrunimahla
2 tl hakitud värsket münti
1 suur küüslauguküün, peenelt hakitud
1/4 tl musta pipart

Sega vinegreti koostisosad kokku. Tambi kanafileed ühtlaselt paksuks ja marineeri neid külmkapis vinegreti sees (pool sellest kogusest) mõni tund. Võta kana külmkapist ära, lase tal umbes 45 min soojeneda toatemperatuurini. Marinaad viska minema. Grilli kana ning pintselda ta kasutamata alles jäänud marinaadiga üle. Lase tal fooliumis veidi aega jahtuda. Serveeri salatiga, millele võid sama vinegretti peale valada.

allikas

Advertisements

%d bloggers like this: