Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

1 sidrun
1/2 tl musta pipra terasid
extra virgin oliiviõli
mõni oks värsket rosmariini
450 g krevette
mõni oks värsket estragoni
meresoola

Kui sul pole värsket estragoni, sobib värske tüümian ja 1/2 tl purustatud koriandriseemneid. Lisa nad õlisse.

Eelsoojenda ahi 200°C.

Lõika sidrunil otsad ära, sidrun pikkupidi pooleks, aseta lõigatud küljed allapoole ja lõika neist poolkuukujulised viilud. Jahvata musta pipra terad katki.

Kalla ahjuvormi õli nii palju, et seda oleks 1/4 cm paksune kiht. Aseta sisse sidruniviilud, jättes 4-5 õhukest viilu hilisemaks. Lisa purustatud pipar ja rosmariinioksad. Pane ahjuvorm kuuma ahju umbes 15 minutiks, kuni õli on aromaatne ja särisev.

Võta ahjuvorm välja, lisa krevetid ja estragon, sega nad õlisse. Siis riputa veidi meresoola peale ja aseta ka allesjäetud sidruniviilud peale.

Küpseta ahjus veel 7-10 minutit. Serveeri kohe, tõstes natuke õli krevettidele veel peale.

Advertisements

%d bloggers like this: