Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

Nipid kogutud internetist!

1. Pann kuumaks, alles siis valad õli.
2. Enne pannile panekut kuivata kartulid nt paberkäterätiga.
3. Sool lisa praadimise lõpus.
4. Sega sageli, ära jäta pikemaks ajaks valveta.
5. Praadimisel lisab head maitset searasv, sobib ka või ja õli.
6. Prae ilma kaaneta pigem madalal kuumusel
7. Lõika kartulid näiteks riikartulikujulisteks, kuubikuteks või õhukesteks ratasteks. Prantsuse praekartuleid tehes lisa kartulid tervena.

Maitsestamiseks

kartulimaitseaine, sool, pipar, till, roheline sibul, basiilik, rosmariin, küüslauk, tüümian, riivitud porgand+ mesi+spinat

Lisandid

Sibul – prae enne kartuleid, tõsta kõrvale ja lisa alles siis, kui kartulid juba pruunikad on või lisa sibul praadimise keskel.
Viinerid – lõika juppideks ja pane pannile kohe koos kartulitega.
Muna, seened või riivjuust lisa praadimise lõpupoole.
Koor – hauta praadimise lõpus kartuleid koore sees.

allikad: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Advertisements

%d bloggers like this: