Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

Lõika kirsstomatid pooleks ja pane nad lõigatud pool üles pannile. (Valikuline: viiluta 4-5 küüslauguküünt ja viska tomatitele peale.) Puista tomatitele natuke värsket tüümiani, maitsesta meresoola ja musta pipraga ning vala julgelt tomatitele oliiviõli. Pane tomatid 100 kraadise kuumusega ahju 6-8 tunniks, eelsoojendamine pole vajalik. Tomatid tõmbuvad küll väikseks, aga ei kuiva täiesti ära.

Kasutamisvõimalusi on palju. Jahuta nad ning serveeri küpsiste ja pehme juustuga, pane pitsa peale, salati sisse koos feta juustuga või pasta juurde.

Säilitamiseks vala veidi oliiviõli peale ning pane tomatid kinnikeeratud purgiga külmkappi, võid neid nii hoida kuni 2 nädalat. Pikemaajaliseks säilitamiseks vala neile palju õli peale ja külmuta kuni 6 kuuks külmutamiskindlas anumas.

Advertisements

%d bloggers like this: