Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

Sai: 1 suur ciabatta
Juust: provolone, mozzarella, Asiago või muu kõvem juust
Liha: soppressata, capicollo, või muu Itaalia kuivatatud sink
Värske roheline: tavaline salat, spinat, jääsalat või radicchio
Määre: või, pesto, maitsestatud majonees
Lisad: näiteks päiksekuivatatud tomatid, marineeritud baklažaan

Lõika sai pikkupidi pooleks. Määri mõlemad pooled paksult võiga ja pane alumisele poolikule pestot. Pane rida päikesekuivatatud tomateid pestole. Lisa sopressata ja capicollo kihid, siis provolone juustu viilud. Pane kõige peale jääsalati lehti ja kata teise saiapoolikuga kinni.

Mässi pikk võileib kõvasti toidukilesse, samal ajal saiapoolikuid tugevalt kokku vajutades. Aseta see külmkapi alumisele riiulile ja leia midagi rasket talle peale, mis jääks ühtlaselt võileiba kokku pressima (pann?). Jäta võileib raskusega külmkappi vähemalt neljaks tunniks või üleöö. Naudi piknikul väiksemateks juppideks lõigatuna!

Advertisements

%d bloggers like this: