Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

1 pitsa jagu pitsatainast

jahu

2 tassi ricottat

1 tass riivitud mozzarella juustu

¼ tassi mingit muud riivitud juustu nt Pecorino Romano

soola

pipart

Sinu lemmik pitsatäidis, nt pepperoni, sink, salaami

1 muna

Eelsoojenda ahi 220 kraadini.

Tee pitsataina pall jahuga kokku, lõika pooleks ja rulli mõlemast poolest lahti umbes 3 mm paksune tainas. Lõika nt ümmarguse piparkoogivormiga välja väikeseid tainaringikesi.

Sega suures kausis juustud, maitsesta soola ja pipraga.

Laota ahjuplaadile küpsetuspaber ning pintselda iga ringike lahtiklopitud munaga. Ringikese keskele pane umbes 1-2 tl juustusegu. Pane oma valitud pitsatäidis, näiteks salaamiviil, sinna peale. Murra üks taina pool teisele peale, et tekiks pelmeenitaoline kuju ning sisu oleks taina sisse peidetud. Kasuta kahvlit, et vajutada ääred kinni. Pintselda veelkord munaga üle.

Tõsta mini-calzoned küpsetuspaberile ja küpseta ahjus 17-20 minutit, kuni nad on kuldpruunid. Serveeri tomatikastmega.

Advertisements

%d bloggers like this: