Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

2 suurt kanarinda
1/2 tassi (65 g) jahu
2 muna
1 1/4 tassi (125 g) saiapuru
1/4 tassi (60 ml) taimeõli
soola ja pipart

Loputa kanarinnad külma jooksva vee all ja patsuta kuivaks.

Töötades ühega korraga, pane kana kahe toidukile vahele.

Tambi kana ühtlaselt väga õhukeseks.

Lõika kana umbes 3 cm laiusteks ribadeks (nad ei pea olema ideaalselt ribakujulised) ja aseta taldrikule.

Puista igale ribale peale soola.

Paiguta eri kaussidesse soola (1/2 tl) ja pipraga segatud jahu, kergelt klopitud muna ja saiapuru.

Võta üks kanariba, kasta ta järjest jahu, muna ja siis saiapuru sisse. Võid kahvliga saiapuru tugevamini kana külge vajutada. Tee nii kõikide ribadega.

Kalla pannile taimeõli, keera pliit keskmisele kuumusele, ja oota, kuni õli on kuum.

Prae kanaribasid mõlemalt küljelt umbes 2-3 minutit.

Võta pannilt ja serveeri koos mõne hea dipikastmega  või kartulite/salati kõrvale.

P.S. pildile vajutades jõuad originaalretsepti juurde, kus on illustreerivad pildid iga valmistamisetapi jaoks!

Advertisements

%d bloggers like this: