Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

500 g spagette
soola
3 sidrunit
1/4 tassi extra virgin oliiviõli
1/4 tassi 36-40% rasvasisaldusega koort
30 g (umbes pool tassi) riivitud parmesani
jahvatatud musta pipart
Väike peotäis värsket basiilikut/rukolat, tükkideks rebitud

Keeda spagetid soolatud vees al dente.

Samal ajal riivi sidrunite koori, kuni sul on umbes supilusikatäis puru. Siis pressi sidruneid, sul peaks tulema umbes 1/3-1/2 tassi sidrunimahla.

Nõruta pasta, jäta alles poolteist tassi pastakeetmisvett. Kalla kastrul tühjaks, siis kalla sinna oliiviõli, koor, sidrunikoore jupid ja 1 tass pastakeeduvett, keeda segu umbes 2 minutit kõrgel kuumusel. Lisa segule pasta ja sega, et pasta kastmega ühtlaselt kaetud saaks. Lisa juust ja 1/4 tassi sidrunimahla, sega veel. Kui soovid, võid lisada juurde veel pastakeeduvett või sidrunimahla. Sega juurde basiilik/rukola ja maitsesta soola ja pipraga.

Serveerimisel lisa portsjonitele veel natuke oliiviõli ja parmesani.

Advertisements

%d bloggers like this: