Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

(vähendasin kana hulka algsest retseptist poole võrra, kus oli kasutatud peale kanafilee ka kanakoibasid ja muid kana osi.)

700 g kanafileed
1/2 spl taimeõli
2 väikest šalottsibulat
3/4 tassi kuiva valget veini
3/4 tassi vähesoolast kanapuljongit
1/4 tassi 36-40% rasvasisaldusega koort
2 spl mahedat Dijoni sinepit
1 spl peenelt hakitud murulauku või rohelist sibulat

Eelsoojenda ahi 230 kraadini. Maitsesta kana rohkelt soola ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Kuumuta keskmisel kuumusel pannil õli. Pruunista kana mõlemalt poolt umbes 3 min.

Pane kana ahju ja küpseta 15-20 minutit.

Samal ajal lisa pannile, kus kana praadisid, sibulad, vein ja kanapuljong. Lase keema tõusta ja kuumuta 2-3 minutit. Lisa koor ja keeda umbes 1 min, kuni kaste on paksenenud.

Kalla kaste pannilt läbi sõela kaussi, sega juurde sinep, murulauk/roheline sibul, sool ja pipar. Serveeri kana kastmega.

Advertisements

%d bloggers like this: