Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

2 suurt või 4 väikest portsu

1 tl võid
poolik baguette, lõigatud 1 cm paksusteks viiludeks
3/4 tassi piima
2 muna
1/2 tl kaneeli
1/4 tl soola
170 g värsket ricottat
1/4 tassi mett
agaavinektarit, vahtrasiirupit või lisakogus mett peale piserdamiseks

Tee väike ahjunõu võiga kokku. Pane pooled baguette’i viilud ühe kihina nõu põhja.

Sega kokku munad, piim, kaneel ja sool ning kalla pool segust nõus olevatele saiadele peale. Puista ricottaga üle ja vala mett peale.

Aseta ülejäänud saiaviilud ricotta peale ning suru alla. Vala ülejäänud pool munasegust saiadele peale, nii, et ükski kuivaks ei jääks.

Lase vormiroal vähemalt 30 minutit (või üks öö) kaetult külmikus seista. Küpseta eelsoojendatud ahjus 170 kraadi juures 25 minutit, või kuni pealmine kiht on kuldne ja krõbe.

Enne serveerimist piserda üle natukese mee, agaavinektari või vahtrasiirupiga.

Advertisements

%d bloggers like this: