Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

500g värsket gnocchit
1 spl oliiviõli
2 hakitud küüslauguküünt
1 hakitud sibul
2x400g purki tükeldatud tomateid
1 tl kuivatatud tšillihelbeid
2x125g mozzarella palli, viilutatud
1 tl suhkrut
peotäis basiilikulehti
soola ja pipart maitse järgi

Keeda gnocchid pakendi juhendi järgi, kurna ja pane kõrvale.

Kuumuta oliiviõli kõrgel kuumusel pannil ja prae küüslauku ja sibulat, kuni nad on pehmed. Lisa tükeldatud tomatid ja tšillihelbed ning lase segul keemiseni tõusta. Nüüd keera kuumus madalamaks ja kuumuta segu 15 minutit. Lisa suhkur ja maitsesta soola ja pipraga. Eelsoojenda ahi 200 kraadini. Kalla gnocchid pannile ja sega, et nad saaksid kastmega kokku.

Kalla segu kõrgete äärtega ahjuvormi, kata mozzarellaviilude ja basiilikulehtedega. Pane 25-30 minutiks ahju, või kuni juust on pruunikas ja mullitab. Serveeri kaussides peale riivitud parmesaniga.

Advertisements

%d bloggers like this: