Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

Pitsajahust tehtud või sinu enda lemmikviisil tehtud pitsatainas
¾ tassi ranch kastet, jaotatud osadeks
½ tl kuivatatud tilli
200 g riivitud mozzarellat
170 g poes müüdavaid külmutatud krevette, üles sulatatud
1 spl  oliiviõli
1 hakitud küüslauguküüs
8 viilu peekonit, praetud ja tükkideks murtud.
½ tassi tükeldatud kirsstomateid


Eelkuumuta ahi 170 kraadini. Pane tainas pitsapannile ja küpseta 7 minutit. Kuni pitsatainas küpseb, sega till kastmesse. Võta tainas ahjust ja keera ahi kuumemaks, 225 kraadini. Laota pool kastmest taina peale, siis puista mozzarellaga üle ja viska 5-10 minutiks jälle ahju. Samal ajal sega krevetid oliiviõli ja küüslauguga.

Võta pitsa ahjust, laota peale krevetid, peekon ja tomatid, vala ülejäänud kaste kõigele peale ja pane uuesti 5-7 minutiks ahju.

Lõika viiludeks ja serveeri soojalt.

Advertisements

%d bloggers like this: