Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

  • 3 suurt kartulit
  • 2-3 tl oliiviõli
  • 1/4 tassi panko saiapuru
  • 1/4 tassi riivitud parmesani
  • küüslaugusoola
  • värskelt jahvatatud pipart
  • tükeldatud peterselli

Pese kartulid. Koori ebaühtlaselt nii, et jätad mõned ribad koorimata. Lõika noaga kartulid 5 mm paksusteks viiludeks.  Pane kartuliviilud suurde kaussi. Piserda oliiviõli peale ja sega. Lisa saiapuru, parmesan, küüslaugusool ja pipar. Sega uuesti. Laota kartuliviilud küpsetuspaberile ja küpseta ahjus 18-25 minutit 225 kraadi juures. Siis lisa petersell ja veel värskelt riivitud parmesani. Serveeri näiteks liha kõrvale.

Advertisements

%d bloggers like this: