Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

  • 850 g pitsajahu
  • 8 spl oliiviõli
  • 6-7 purustatud küüslauguküünt
  • 1 tl itaalia maitseainesegu
  • 1/2 tl soola
  • 1/4 tl pipart
  • riivitud parmesani juustu
  • 280 g külmutatud spinatit, küpsetatud, nõrutatud ja tükeldatud
  • 6 peekoniriba, praetud ja tükkideks murtud
  • 2 väikest tomatit, tükeldatud ja nõrutatud
  • 400 g riivitud mozzarella juustu

Eelsoojenda ahi 200 kraadini.

Sega kokku pitsatainas. Pane pitsatainas õlitatud küpsetuspaberile. Sega omavahel väikses kausis oliiviõli, purustatud küüslauk, sool, pipar ja itaalia maitseainesegu.

Pintselda segu pitsatainale. Kata spinati, peekoni, tomatitega ja riputa peale parmesani juustu ja üks peotäis mozzarella juustu.

Küpseta 25 minutit, kuni tainas muutub kuldseks. Võta ahjust välja, raputa peale ülejäänud mozzarella ja pane pitsa 5 minutiks ahju tagasi.

Advertisements

%d bloggers like this: