Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

1/4 tassi jahu
2 muna
1 1/4 tassi riivitud Parmigiano Reggiano juustu, portsudeks jagatud
4 poolikut kanarinda, õhukeseks taotud
soola
250 g pikki spagette
3 spl extra virgin oliiviõli, portsudeks jagatud
1 sidruni mahl, lisaks 1 viilutatud sidrun
2 tükeldatud küüslauguküünt
1/4 tassi kappareid, nõrutatud ja kuivatatud või 12 kapparimarja, viilutatud
1/2 tassi kuiva valget veini
1/4 tassi tükeldatud peterselli
1/2 tassi kanapuljongit
2 spl võid, jahutatud ja väikesteks tükkideks lõigatud
140 g spinatit
pipart

1. Pane jahu taldrikule. Löö munad madalas kausis lahti, klopi neid; pane 1 tassitäis juustu teisele taldrikule. Võta ükshaaval kanafilee jupid, kata nad kõigepealt jahu, siis muna ja juustuga. Vajuta, et segu kana külge paremini kinni jääks ja aseta puhtale taldrikule.

2. Keeda spagetid, jäta umbes kulbitäis vett alles.

3. Kuumuta suurel pannil keskmisel kuumusel 2 teelusikatäit oliiviõli, keeruta panni, et õli üle panni jookseks. Lisa kana ja prae mõlemalt poolt, kuni paneering on tumepruun, umbes 10 minutit. Kata fooliumiga ja aseta taldrikule. Lisa veel 1 teelusikas oliiviõli pannile koos viilutatud sidruni, küüslaugu ja kapparitega ja prae 2 minutit. Siis vala sisse vein, lisa petersell ja kuumuta 1 minut. Keera kuumus madalamaks.

4. Vala kanapuljong kastmesse ja kuumuta 1 minut, kalla sisse võitükid ja oota kuni nad on sulanud, siis lisa sidrunimahl. Vala natuke kastet kanafileedele. Lisa kastmele spinat ja kuumuta, kuni spinat närbub. Lisa pasta keemisvesi ja pasta, ning sega. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri pastat kanafileega.

Advertisements

%d bloggers like this: