Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

Parim sai krutoonide valmistamiseks oleks kodus tehtud baguette või prantsuse sai, või siis kvaliteetne poest saadud sai.

Lõika välja umbes 2 cm suurused kuubikud.

Piserda kuubikud ühtlaselt üle 1-2 tl sulanud või või oliiviõliga 2 tassi saiakuubikute kohta ja sega, et kuubikud ühtlaselt kaetud saaksid.

Lisa oma soovi järgi maitseaineid, näiteks soola, pipart, küüslaugupulbrit, sibulapulbrit, värskeid (tüümian ja rosmariin on head) või kuivatatud maitsetaimi (nt basiilik või mingi itaalia maitseainete segu).

Pane kuubikud 10-20 minutiks 200 c ahju. Võid neid aeg-ajalt segada, et nad ühtlaselt pruunistuks.

Supi jaoks võiksid neil lasta krõbedamaks küpseda, kuna supis muutuvad vähem krõbedad krutoonid kiiremini lödiks.

Jahuta krutoonid enne kasutamist õhukindlas suletud anumas.

allikas

Advertisements

%d bloggers like this: