Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

30 g õhukesi toorsuitsusingi viile
50 g riivjuustu
1 peeneks hakitud šalottsibul
paar  värsket koriandrilehte
1 tl õli praadimiseks
serveerimiseks salsat
1 tortilja

Tortilla ühele poole sink, juust, sibul, siis koriandrilehed, voldi teine pool peale. Pintselda üle õliga ja prae kummaltki poolt 1 minut. Lõika 3 kolmnurgaks ja söö koos salsaga. Täidiseks võib muidugi veel miljon asja olla.

lühendatud “Nigella ekspressi” retseptist

*

Pikem retsept quesadilla valmistamisest siin. Lisaks Jamie versioon, mille kommentaarides on ka häid ideid täidiseks. Tundub, et parim juust quesadilla vahele panemiseks on Cheddar.

Täidiseideed

– Cheddar/Leicesteri juust, roheline sibul, värske koriander, üks punane paprika ja punast või rohelist tšillit, kõik ilma seemneteta ja peenelt hakitud.

– riivitud cheddar ja mozzarella, roheline sibul, värske koriander, salsa, õhukesed šampinjoniviilud, sidrunimahla, võid lisaks panna ka paprikat, kana, krevett.

– gouda juust, peenelt hakitud sibul, peenelt hakitud päikesekuivatatud tomatid.

– juust, punane sibul, peekonijupid

– paprika, sibul, šampinjonid ja jalapenotükid, sool ja pipar, laimimahl, koriander

– meega sinep, riivitud monterey jack (1 osa) + cheddari juust (2 osa), kalkuniliha, õhukesed õunaviilud.

Serveerida guacamole/salsaga.

Advertisements

%d bloggers like this: