Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

4-6 portsjonit

6 viilu täisteraleiba
75 g Dijoni sinepit
125 g ehk 6 viilu Gruyère’i juustu
70 g ehk 3 viilu sinki
6 muna
1 tl peenestatud meresoola või 0,25 tl tavalist
80 ml piima
4 sl riivitud Gruyère’i, Emmentali või Cheddari juustu
paras sorts Worcesteri kastet

Määri igale leivaviilule sinepit. Pane kaks juustuga kaetud leivaviilu vastakuti ja torka sinna vahele ka singiviil. Lõika võileivad diagonaalis pooleks, et jääksid kolmnurgad.

Suru võileivad 27 x 21 x 6 cm suurusesse ahjunõusse

Vispelda munad, sool ja piim kokku ning vala kokkusurutud võileibadele.

Kata nõu toidukilega ja jäta ööseks külmkappi seisma, et vormis kõik seguneks ja lödiks muutuks.

Järgmisel hommikul kuumuta ahi 200 kraadini. Võta külmkapist ahjunõu välja ja eemalda toidukile. Raputa peale riivjuust, piserda üle Worcesteri kastmega ja küpseta ahjus 25 minutit.

Advertisements

%d bloggers like this: