Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

10 tassi saiakuubikuid

3 spl võid

2 tassi peeneks hakitud sibulat

1 tass peeneks hakitud sellerit

425 g teravat Itaalia kalkunivorsti, kest eemaldatud

3 spl hakitud värsket tüümiani

3 spl hakitud värsket salveid

3 spl hakitud lehtpeterselli

1/2 tl musta pipart

3 tassi kanapuljongit

1 muna, kergelt lahti klopitud

õli

 

Eelsoojenda ahi 200 kraadini. Lisa ühe kihina saiakuubikud ja küpseta 20 minutit ahjus kuni kuldsed. (pärast 10 minutit keera neil teine külg).

Sulata või suures pannis madalal kuumusel. Lisa sibul ja seller, küpseta 11 minutit, aeg-ajalt segades.   Pane köögiviljad suurde kaussi. Lisa vorst pannile, tõsta kuumust ja prae 8 min või kuni pruunistunud. Sega ja vajuta pudruks.

Kasuta aukudega lusikat ja võta vorstijupid pannilt, pane need köögiviljakaussi. Sega sisse veel maitseained ja saiakuubikud.

Sega puljong, 1 tass vett ja muna, sega hoolikalt ja kalla saiasegule peale. Tõsta segu õliga määritud ahjuvormi, kata fooliumiga ja küpseta 200 kraadi juures 25 minutit. Võta foolium pealt ja küpseta veel 20 minutit.

Advertisements

Sildid:

%d bloggers like this: