Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

500 g (täistera) pennet
2 spl oliiviõli
3 hakitud küüslauguküünt
1 paprika, kuubikuteks lõigatud
1 sibul, kuubikuteks lõigatud
50 g viilutatud suitsuvorsti
400 g tomatit, kuubikuteks lõigatud
2 spl tomatipastat
1 spl veiniäädikat
1/2 teelusikat soola
1/4 teelusikat punast pipart
1/4 teelusikat oreganot
2 tassi riivitud provolone juustu

Eelsoojenda ahi 200 C. Keeda penned ilma soolata ja kurna. Kuumuta oliiviõli madalal kuumusel suures pannis, lisa küüslauk, pipar, sibul ja vorst. Prae, kuni vorst on pruunistunud ja köögiviljad pehmed, ehk 3-5 min. Lisa ülejäänud koostisosad va juust (ja pasta, muidugi). Kuumuta keemiseni, siis keera kuumust vähemaks, kata kaanega ja lase madalal kuumusel olla 15 min. Võta pann tulelt ja lisa segu pastale, sega. Kalla ahjuvormi, lisa peale riivitud juust ja küpseta ahjus 25-30 minutit või kuni juust on sulanud.

Advertisements

%d bloggers like this: