Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

3 banaani
jahu
1 muna koos 1 spl kookospiimaga
1/2 tassi saiapuru
1/2 tassi kookosehelbeid
päevalilleõli

Sega kausis saiapuru ja kookosehelbed.

Koori ja lõika banaanid pooleks.

Pane õli potti umbes 5 cm paksuselt ja kuumuta 180 kraadini. Õli on õigel kuumusel, kui sissevisatud saiakuubik läheb kuldpruuniks 15-30 sekundi jooksul. Veel üks võimalus kontrollida, on pista puulusikas õlisse, kui selle ümber hakkavad kohe mullid tekkima, on õli valmis.

Kata banaanid jahuga, kasta munasegusse ja siis saiapuru/kookosehelbe segusse. Kui tahad paksemat katet, pista see uuesti muna sisse ja siis veelkord purusse.

Pane banaan ettevaatlikult kuuma õlisse ja prae, kuni värvub kuldseks. Võta aukudega lusikaga see välja ja kuivata majapidamispaberil. Tee teiste banaanidega sama.

Serveeri kookosejäätisega.

Advertisements

%d bloggers like this: