Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

  • 16 juustupulka
  • 1/2 tassi jahu
  • 2 muna
  • 3 spl piima
  • 2 tassi saiapuru
  • 1 spl kuivatatud peterselli
  • 1/2 tl pipart
  • 1/2 tl soola
  • 1/2 tl küüslaugupulbrit
  • õli praadimiseks

Lõika juustupulgad pooleks.

Pane jahu väiksesse kaussi. Teises kausis sega saiapuru peterselli, soola, pipra, küüslaugupulbriga. Klopi munad + piim madalas kausis.

Kasta juustupulk kõigepealt jahusse siis munasegusse ja viimaks saiapurusegusse. Aseta pulgad küpsetuspaberile ja pane külmikusse(/sügavkülma?) 20-30 minutiks.

Täida pott umbes 3 cm paksuselt õliga ja aja see keskmisel kuumusel kuumaks.

Kui õli on kuum, lisa mozzarellapulgad (nii palju kui sul korraga mahub), küpsetades neid mitte kauem kui 2 min. Ära lase juustul mullitama või saiapuru vahelt lekkima hakata. Eemalda ja aseta kuivatamiseks majapidamispaberile

teine, lihtsam retsept

Advertisements

%d bloggers like this: