Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

• 4 kanarinda
• aed-piparrohtu
• värsket rosmariini
• 8 küüslauguküünt koorega
• 8 spl extra virgin oliiviõli
• pöidlasuurunune jupp ingverit
• meresoola ja värskelt jahvatatud musta pipart
• 2 pestud ja õhukeselt viilutatud sidrunit
• 2 klaasi Chardonnayd

neljale

Aseta kana ahjuplaadile. Peenesta uhmriga maitsetaimi ja küüslauku ja kalla juurde oliiviõli. Sega ja hõõru see kanale peale. Riivi peale veel pool ingverist.

Jäta paariks tunniks marineerima.

Eelsoojenda ahi 220°C. Maitsesta kana, laota sidruniviilud peale ja riivi ülejäänud ingver. Lisa vein ja küpseta 30 minutit. Lase enne serveerimist 10 minutit jahtuda.

Advertisements

Sildid:

%d bloggers like this: