Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

300-400 g kanafileed
0,5 dl maisitärklist
1 munavalge
0,25 tl soola
1 spl sojakastet
1,5 spl mett
1 küüslauguküüs
1 spl seesamiseemneid

Salatiks:

1 pea jääsalatit
1 punane sibul
3/4 värsket kurki
1 laim
1 tl seesamiseemneid
2 mandariini
veidi oliivõli, soola

Vispelda omavahel sool, munavalge ja tärklis. Lõigu kana väiksemateks tükkideks (ribasid on natuke ebamugav praadida) ja sega kokku tärkliseseguga. Valmista kaste: pressi küüslauk, sega mesi, sojakaste ja seesamiseemned. Prae pool kanast kõrgel kuumusel, mitte kauem kui 5 min, pane kõrvale ja prae teine osa. Lisa esimene ports kanast pannile tagasi, kuumuta ja sega hulka sojakaste, prae paar minutit. Salatiks lõigu kõigepealt kurk, pigista juurde laimimahl, lisa seemned ja veidi õli. Rebi talbrikule jääsalat, viiluta sibul, lõigu mandariiniviilud. Lisa kõige peale veidi laimimahlas tõmmanud kurk ja jahvata peale soola. Kõige peale kana ja kõrvale mõnda head kuiva valget veini.

Advertisements

%d bloggers like this: