Skip to content

Foods a picky girl likes

nomnom

Itaaliapärane tomatisupp ürtidega.
Kogus: neljale kuni kuuele

Koostis:
2 tl oliiviõli
4 tl võid
1 hakitud porgandit
2 hakitud varssellerit
1 hakitud sibulat
2 suurt küünt purustatud küüslauku
1 tl nisujahu
1.5 kg küpseid tomatit või
800 g purustatud tomatit
1 sl kontsentreeritud tomatipastat
0.5 dl värsket basiilikut või
1 tl kuivatatud basiilikut
4 oksa värsket peterselli
2 oksa värsket punet
1 loorberilehte
soola
musta pipart

Valmistamine:
Kui kasutad värskeid tomateid, siis koori tomatid, eemalda seemned ja tükelda viljaliha.
Kuumuta õli ja või suurel pannil mõõdukal tulel. Kui või vahutama hakkab, lisa porgand, seller, sibul ja küüslauk. Hauta umbes 10 minutit.
Sega juurde jahu ja hauta 5-8 minutit.
Lisa tomatid, tomatipasta, suhkur, basiilik, pune ja loorberileht. Kata pott poolenisti kaanega ja hauta 60 minutit.
Eemalda loorberileht, peterselli- ja punevarred.
Suru supp läbi sõela ja serveeri.

allikas

Advertisements

Sildid:

%d bloggers like this: